Táborák v divoké Šárce II

06.07.2012 23:20

    Od začátku nového letního semestru již sice uplynulo více než měsíc, nic méně počasí se začalo ujasňovat až začátkem měsíce dubna. A tak jsme se studenty dohodli na 2. dubna 2012, že si konečně uspořádáme táborák.

    5 kg vuřtů a 4 velké bochníky chleba – ač by se zdálo, že se takové množství jídla nemůže sníst, opak byl pravdou. Ale důležité je, že mnoho dalších zahraničních studentů poznalo naši českou tradici, a to opékání vuřtů na klacku :)

       Ještě, než začalo vlastní opékání, byla pro studenty připravena hra našeho dětství, a to „stopovanou“. Trochu tu byla obava, že je nebude bavit, či jim bude připadat dětinská, nic méně, byl to omyl. Rozdělili jsme se na dva týmy a pustili se do práce. Trasa vedla samozřejmě údolím Divoké Šárky, střetli jsme se na jedné z vyhlídek. Zadané úkoly byly opravdu vtipné a někdy i tak trochu zákeřné.

    Po zakončení hry se již všichni společně vydali na dřevo. Sbírali jsme jej dále procházkou směrem k ohništi. U ohně byla zábava, jedlo se, pilo a taky trochu zpívalo. Bohužel, i přes velké množství se jídlo velmi brzy snědlo, z čehož vyplývá poučení pro organizátory :)

Jeden ze zadaných úkolů: Postavte lidskou pyramidu ze všech členů skupiny